Cui se adresează aceste cursuri ?

În primul rând, aceste cursuri sunt pentru cei ce iubesc natura și o respectă, își doresc o viață sănătoasă în armonie cu natura, o reîntoarcere la rădăcini, la practicile agricole sustenabile.

Unde se desfășoară aceste cursuri ?

Cursurile se desfășoară doar în mediul online, conțin text, foto, video (material realizat exclusiv din grădinile și ferma Gardenbio) și sunt postate pe platforma de e-learning https://gardenbiocursuri.ro,

Cum pot să mă înscriu la un curs ?

După ce ați optat pentru un curs, se achită taxa menționată la finalizarea comenzii, iar pe baza numelui de utilizator sau adresei de email și a parolei stabilite, puteți accesa cursul la care v-ați înscris.

De ce dispozitive am nevoie pentru accesarea cursurilor ?

Tot ceea ce aveți nevoie, pentru accesarea cursurilor, este un laptop sau computer desktop și o conexiune la internet.

Vă rugăm să rețineți că puteți accesa cursurile doar de pe un singur dispozitiv la un moment dat, indiferent dacă este vorba despre laptop sau computer desktop.

Cum pot accesa cursurile ?

După ce ați achitat taxa aferentă și aveți un cont (nume de utilizator/adresă de email și parolă), cursul se poate accesa oricând, ori de câte ori doriți, de oriunde, cât timp dispuneți de un laptop sau computer desktop și o conexiune la internet.

Cum pot plăti taxa de înscriere la cursurile online?

Taxa de înscriere la curs este menționată la finalizarea comenzii și se poate achita direct în contul nostru bancar, titular Ferma Gardenbio srl, Banca Transilvania, nr. cont 5995390, IBAN RO54BTRLRONCRT0599539001.

Pentru plăți în euro: IBAN RO04BTRLEURCRT0599539001 .

Vă rugăm să folosiți numele, prenumele și numărul comenzii ca referință de plată. Accesul la cursul online va fi disponibil când plata va fi încasată în contul nostru și veți primi un e-mail de confirmare.

Pot descărca conținutul cursului ?

Tot materialul din aceste cursuri nu poate fi descărcat și distribuit.

Cât durează un curs ?

Avantajul cursurilor online este flexibilitatea, parcurgerea lor se poate adapta la programul și ritmul de învățare al fiecăruia. Lecțiile le învățați când doriți, la orice oră din zi sau noapte, alocați cât timp aveți la dispoziție în fiecare zi. Deci, durata cursurilor depinde de dvs.

Cât timp pot accesa cursul ?

Vă garantăm că 2 ani puteți să accesați cursul la care v-ați înscris, adică platforma este funcțională.

Oricum, ne dorim să dezvoltăm această platformă cu noi cursuri, iar unele să le îmbunătățim, astfel că, sperăm să puteți accesa cursurile mulți ani de acum încolo.

Alte întrebări ?

Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne scrieți la adresa contact@gardenbio.ro .